Referencer

Thomas - Mistet lugtesang

For 4 år siden mistede jeg lugtesansen. Det skete efter både et slag på næsen og et uheld med tørret chili som blæste ind i min næse. Sidste år i juni kontaktede jeg Berit hos AkupunkThy og spurgte hende om hun kunne hjælpe mig. Jeg fik 10 behandlinger i alt, af 2 omgange. Efter de første 5 gange begyndte min lugtesans at vende tilbage, men det var stadig noget tvivlsomt om det var vedvarende. Vi fortsatte behandlingerne, og siden sidste prik har min lugtesans været tilbage på fuld styrke. Mad smager bare bedre når man kan dufte den! Jeg vil til hver en tid anbefale AkupunkThy, for selvom Berit ikke tidligere havde mødt et problem som mit, gik hun ind til det med stor interesse og vilje til at hjælpe mig. Med venlig hilsen Thomas.
(Retfærdigvis skal det siges, at det ikke er Thomas på billedet – det er blot en illustration)

Referencer- AkupunkThy

Mads - Fibersprængning i baglår

Hej alle. Vil gerne anbefale AkupunkThy til andre. Jeg havde døjet med en fibersprængning i baglåret i Ca 3-4 mdr. Den sprang op igen hver gang at det var lige ved at blive godt. Men efter nogle få behandlinger ved Berith, speedede hun processen op. Og kort efter var låret klar igen..Vil helt sikkert ved fremtidige skader tage kontakt til Berith igen..🙂🙂 Mads
(Retfærdigvis skal det siges, at det ikke er Mads på billedet – det er blot en illustration)

Referencer- AkupunkThy

Helle - Natlige kramper i benene

Helle havde i flere år døjet med natlige kramper i benene. Mange nætter vågnede hun 5-6 gange, hvor hun måtte op og strække ud for at få kramperne væk. Hun fik tre behandlinger hos AkupunkThy, og her en måned efter sidste behandling skriver hun: “Hej det går bare super godt, der har ikke været det mindste, så det er bare så godt😃”.
(Retfærdigvis skal det siges, at det ikke er Helle på billedet – det er blot en illustration)

Referencer- AkupunkThy

Gitte - Forebyggelse af myggestik

Jeg har hele livet været disponeret for myggestik. Hver sommer har jeg været fyldt med kløende myggestik. Jeg har aldrig været vild med nåle, men i år besluttede jeg, at prøve en behandling for myggestik ved Akupunk Thy. Jeg er vildt glad for, at jeg tog mod til mig og fik en behandling hos Berit, for jeg har endnu ikke oplevet at få myggestik. Akupunktur Thy får min største anbefaling 👍😀

Referencer- AkupunkThy

Carina - Eksamensangst

Jeg blev anbefalet af en ven om og tage til AkupunktThy, da jeg skulle til eksamen. Jeg har ALTID haft eksamensangst, døjet utrolig meget med nervøsitet. Efter få gange med akupunktur (selv med nåleskræk også) gik jeg til eksamen, med en fuldstændig rolig krop, ingen nervøsitet. Det var så mærkeligt. Det har været det hele værd. Min krop plejer at gå helt i sort og lukke rullegardinet ned. Det er absolut noget jeg vil gøre igen. Jeg giver de bedste anbefalinger herfra.

(Retfærdigvis skal det siges, at det ikke er Carina på billedet – det er blot en illustration)

Referencer- AkupunkThy

Line - Eksamensangst

Jeg gik og døjede med min eksamensangst, hvor jeg både fik 02 og 00, da jeg havde svært ved at præstere, når jeg stod i en eksamenssituation. Men ved at få nåle i hos AkupunktThy , det har helt klart hjulpet. Min krop er mere afslappet, og når jeg står optil min eksamen, er jeg klar til, at kunne yde mit bedste💪🏼 Jeg gik fra 00 til at kunne få et 10-tal!, da min nervøsitet ikke prægede så meget, som da jeg ikke havde fået hjælp!😊 Så en kæmpe anbefaling, til dem som døjer med noget lign.

(Retfærdigvis skal det siges, at det ikke er Line på billedet – det er blot en illustration)

Referencer- AkupunkThy

Margit - Pollenallergi

Margit Røn Pedersen har fået 6 behandlinger for pollenallergi hos AkupunkThy og er kommet med denne feedback: “I søndags hjalp jeg med at få savet min gamle ligusterhæk ned. Grenene var fyldt med gammelt hvidt støv, som støvede… men tænk, jeg har ikke mærket noget til min allergi og den hæk har ellers før givet problemer. Så ergo: Behandlingerne har hjulpet. Har ikke taget tabletter (meldin) siden jeg begyndte hos dig.” Margit fortæller i øvrigt, at den morgensnue, hun har døjet med hver morgen i årevis, heller ikke er der mere.

Referencer- AkupunkThy

Hanne - Migræne

Migræne er virkelig livsforstyrrende. Det er forskelligt, hvor ofte mennesker med migræne har migræneanfald, men rigtig mange er enige om, at det gør dem totalt ukampdygtige. Man kan ikke tænke klart, smerterne resulterer ofte i kvalme og opkast, og der er ikke meget man kan gøre ved det andet end tage stærke smertestillende piller, rulle gardinerne ned og forsøge at sove.

I AkupunkThy var der gode nyheder fra Hanne, der startede på behandling for migræne inden Corona-nedlukningen i marts 2020. Hun havde døjet med migræne 1-2 gange om måneden de seneste 10 år, og fik flere behandlinger i løbet af sommeren 2020 med sidste behandling 11. august. 7. januar 2021 fortalte hun, at hun kun havde haft ét migræneanfald de seneste 5 måneder.

(Retfærdigvis skal det siges, at det ikke er Hanne på billedet – det er blot en illustration)

Referencer- AkupunkThy

Mark - Frossen skulder

Har for et stykke tid siden fået konstateret “frossen skulder” i begge skuldre, har taget en del smertestillende for at kunne fungere bare nogenlunde – værst har det altid været om morgenen, de fleste dage har det taget lidt tid at få varmet skuldrene op så jeg kunne bruge armene. Var ved at være rigtig godt træt af det, så da jeg læste om AkupunkThy tænkte jeg at det skulle have et forsøg på trods af at jeg virkelig har et anstrengt forhold til nåle – morgenen efter første behandling kunne jeg stort set bruge armene normalt igen! Har været afsted tre gange nu og er nærmest symptomfri 😁 Herfra de varmeste anbefalinger til Berit og AkupunkThy – utrolig kompetent og god til at forklare hele vejen igennem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 😃

Referencer- AkupunkThy

Emil - Forstuvet ankel

Emil gik på Lyngs Idrætsefterskole, hvor han spillede mange timers fodbold om ugen, men pga. en ankelskade var han tvunget til at stoppe med at spille. Skaden gjorde, at han godt kunne gå rundt uden at halte, men hvis han begyndte at løbe eller fodleddet kom ud i en yderstilling, gjorde det temmelig ondt. På spørgsmålet om hvor meget smerte der var på en skala fra 1-10 (hvor 10 er næsten uudholdelig smerte) var svaret 7, inden vi gik i gang med behandlingen. Emil fik tre behandlinger på en uge, og herefter var smerten nede på en 3’er. Efter 8 behandlinger var vi nede på 0-1 på smerteskalaen. I en besked til AkupunkThy skrev han: Min fod har det godt, og det har hjulpet meget.

Scroll to Top